Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rat Porta i Atletica

VIDEO Udarac pokrenuo kaos! Sudac u tri minute isključio dvojicu, dao crveni igraču s klupe i podijelio još tri žuta

Sudac je najprije isključio Carrasca pa podijelio tri žuta. Zatim je isključio i Wendella pa igraču Porta dao crveni na klupi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potpuni kaos izbio je na utakmici Porta i Atletica u Ligi prvaka (1:3). U razmaku od tri minute sudac je izvadio dva izravna crvena kartona na terenu, jedan na klupi Porta i čak tri žuta.

Pogledajte incident koji je započeo kaos OVDJE.

Sve je skuhala tučnjava koja je izbila poslije jednog nepotrebnog poteza Yannicka Carrasca u 67. minuti. Lopta je izašla izvan igre i Carrasco ju je uzeo u ruke. Igrač Porta Otavio želio je što prije vratiti loptu u igru, ali Atleticovo krilo ju nije dalo, naprotiv kad mu ju je Otavio želio istrgnuti iz ruke, ovaj ga je grubo odgurnuo.

Sudac mu je dao izravan crveni zbog naguravanja, ali potom su uskočili i ostali. Minutu poslije Carrasca žuti je dobio Correa pa i Otavio kod Porta, obojica zbog nesportskog ponašanja, a u 69. minuti zbog istog razloga među sankcioniranima se pojavio i Pepe.

Malo kasnije ponovo kaos. U 70. minuti zbog naguravanja je izravan crveni dobio i Portov Wendell, zbog udranja laktom, a još je i Marchesin iz Porta naknadno dobio crveni na klupi portugalskog giganta.

Pogeldajte Wendellov crveni OVDJE.

Visoke tenzije donekle je opravdao ulog u ovoj utakmici jer je Atleticu bila potrebna pobjeda uz pobjedu Liverpoola u utakmici protiv Milana za plasman u drugi krug.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider