Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NISU SE BAŠ POTRUDILI

VIDEO Tottenham predstavio Perišića navijačima na TikToku

Pripremio je Tottenham i video najavu svog prvog novosezonskog pojačanja, Ivana Perišića.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Vrlo rano odradio je Tottenham svoj prvi posao po pitanju pojačavanja kadra za iduću sezonu. Antonio Conte ostvario je svoju veliku želju angažirajući usluge Ivana Perišića, s kojim je dvije godine uspješno surađivao u milanskom Interu.

Činjenica da su Ivanu 33 godine nekim navijačima londonskog kluba nije najbolje sjela, no on će svakako imati priliku iste vrlo brzo razuvjeriti, posebno jer ga gotovo sigurno čeka mjesto u udarnom sastavu Spursa. Naravno, takvi najviše pripadaju grupi najmlađih navijača, koji nisu svjesni ili su možda već zaboravili na činjenicu da je Ivan bio strijelac u polufinalu i finalu prošlog Svjetskog prvenstva.

Perišić predstavljen najmlađim navijačima

Takvi se na internetu najviše nalaze na TikToku, društvenoj mreži gdje Tottenham naravno ima svoj službeni profil, a upravo za njega su pripremili video najavu Ivanovog dolaska u klub.

U njoj su u prvi plan stavili Perišićevu izjavu te trofeje koje je do sada osvojio, no moramo priznati kako smo daleko od oduševljenog samom izvedbom. Posebno jer nije riječ o transferu iz vedra neba nego o poslu koji je pratkički riješen još prije par dana.

Uostalom, najbolje da pogledati sami i ocijenite način na koji je Perišić predstavljen u klubu koji mu predstavlja svojevrsno ispunjenje sna, priliku da zaigra u Premier ligi. 

@spursofficial Introducing our first summer signing… 🔥 #WelcomePerišić #spurs ♬ original sound - Tottenham Hotspur

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider