Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEMILE SCENE

VIDEO Talijan doveden da sudi veliki grčki derbi: Navijači provalili u teren, dobio je udarac u međunožje

Talijanski sudac Davide Massa sudio je derbi grčkog prvenstva između Olympiakosa i AEK-a.

Olympiakos - AEK (Foto: Profimedia)

Žestoka borba za titulu vodi se u Grčkoj, a posebno je zanimljivo bilo jučer, kad su svoj susret odigrali Olympiakos i AEK.

Prije početka susreta AEK je imao tri boda manje od Panathinaikosa i bilo je jasno kako pobjedom hvata priključak u borbi za titulu. Što se tiče domaćina, oni su gajili još neke nade i uključivanju u utrku.

Doveli Talijana da sudi veliki derbi

Upravo zbog toga je kao sudac ovog susreta angažiran Talijan Davide Massa, koji je na kraju vjerojatno požalio što se prihvatio tog posla.

AEK je slavio rezultatom 1:3, a statistika također potvrđuje kako su bili bolja i opasnija momčad. No, navijači domaćih nisu za poraz krivili svoje igrače, nego sve ostale, krenuvši od saveza pa do suca utakmice.

Tako su nakon završetka provalili u teren, što je rezultiralo velikim neredima, u kojima su akteri susreta panično bježali u svlačionice. 

Među njima je bio i sudac, koji je potvrdio kako nije uspio izbjeći bijes  navijača. U razgovoru za medije je otkrio kako je prolazio kroz veliku grupu ljudi, kad je osjetio snažan udarac u međunožje. Naravno, u takvim okolnostima nije mogao osjetio od strane koga je taj udarac došao.

U Pireju teško podnose sezone bez titule prvaka

Sve u svemu, Olympiakos je sad sigurno ispao iz utrke za titulu, što njihove navijače čini bijesnima. Oni su protekle tri sezone ponovno uzeli naslov prvaka, nakon što im je sedmogodišnja serija prije toga prekinuta od strane AEK-a te PAOK-a. Od 1996. godine do danas titula im je promaknula ukupno samo četiri puta.

S druge strane, uzme li Panathinaikos titulu ove sezone, napravit će to 21. put, ali po prvi put nakon 2010. godine. AEK-u bi eventualni naslov bio 13. u povijesti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider