Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVI TRENUTAK LUDILA

VIDEO Subotom Livaja, nedjeljom Mišić: Pogledajte nasrtaj Dinamovog veznjaka na igrača Rudeša

Vrlo nervozni bili su igrači Dinama tijekom gostovanja na Kranjčevićevoj kod Rudeša.

Josip Mišić (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Dugo se Dinamo mučio prije nego je slomio otpor Rudeša te na kraju slavio rezultatom 0:3 na gostovanju kod posljednje momčadi ljestvice SuperSport HNL-a.

Tek u 60. minuti probili su obranu domaćih golom Živkovića, a do tada se već nakupilo jako puno nervoze u redovima branitelja naslova prvaka Hrvatske.

Mišić kao Livaja, nijedan nije dobio žuti karton

Posebno se to vidjelo u jednoj situaciji iz prvog poluvremena, kad je došlo do nesportske reakcije Josipa Mišića. On je u jednom trenutku nasrnuo na igrača Rudeša, Aleksu Latkovića, koji je uzeo loptu u ruke nakon jednog dosuđenog prekršaja.

Reakcija je bila vrlo gruba te su je mnogi usporedili s onom kakvu je Marko Livaja imao samo dan ranije tijekom utakmice protiv Lokomotive. On je tada reagirao prema Robertu Mudražiji, budući da mu se nije svidio način na koji je veznjak Lokomotive proslavio svoj prvi pogodak na utakmici.

Ono što je zajedničko i na što su u oba slučaja žestoko reagirali navijači ova dva kluba, je da niti jedan od njih za svoje nesportsko ponašanje nije kažnjen žutim kartonom.

Što je to napravio Mišić, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider