Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SJAJAN POTEZ

VIDEO Stipe Biuk zabio nakon dvije minute igre i bacio u trans navijače i komentatore

Stipe Biuk postigao je drugi pogodak u dresu Los Angelesa.

Stipe Biuk (Foto: Profimedia)

Los Angeles FC pobijedio je s 2:1 San Jose Earthquakes na svom terenu, a prvi pogodak za domaćina postigao je bivši nogometaš Hajduka, Stipe Biuk.

Biuku je to bio drugi pogodak u dresu aktualnog prvaka, a postigao ga je već nakon nešto više od dvije minute igre. Stipe je obično ulazio s klupe ove sezone, no sada je sjajno iskoristio svoju šansu doslovno od samog početka.

Primio je loptu na lijevoj strani i onda napravio ono što radi najbolje. Povukao je malo u desno i poentirao uz lošu intervenciju vratara gostiju.

Navijači i komentatori su bili u deliriju nakon ranog vodstva. Gosti su izjednačili, a legendarni Meksikanac Carlos Vela zabio je tek sudačkoj nadoknadi iz penala za pobjedu Los Angelesa.

Bivši igrač Hajduka igrao je do 85. minute, a iako nije dobio bajne ocjene, ipak je napravio ono zbog čega je doveden, zabio je gol.

Biukov klub i aktualni prvak nalazi se na drugom mjestu s pet bodova manje, ali i utakmicom manje od vodećeg Cincinnatija.

Podsjetimo, Hajduk je za transfer Biuka u MLS dobio šest i pol milijuna eura, a cifra bi se kroz bonuse mogla popeti na čak osam milijuna eura.

Pogodak Biuka pogledajte ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider