Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOČEK U AUGSBURGU

VIDEO Srpske nogometaše dočekali navijači, ali i prometni znak u kojem će mnogi vidjeti nešto drugo

Reprezentacija Srbije doputovala je u svoju bazu u Augsburg, uz podosta negativnih reakcija srpske javnosti.

Srbija stigla u Augsburg (Foto: YouTube)

Nogometna reprezentacija Srbije stigla je u Augsburg, u svoj reprezentativni kamp, a cijeli put prema tamo pratile su kamere njihovog Saveza.

Na YouTubeu su objavili snimku, koja nije baš najbolje prošla kod srpske javnosti, zbog nekoliko detalja.

Vučić ispratio momčad motivacijskim govorom

Mnogi nepotrebnom smatraju gestu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je došao u zrakoplov prije nego je momčad poletjela te im održao motivacijski govor.

No, puno više gnjeva donijela je situacija pred hotelom u Augsburgu, gdje je reprezentativce čekala manja skupina navijača, s djecom u prvom redu. Oni su neke reprezentativce pokušali osobno dozvati, ali bez rezultata. Tek su im neki nogometaši mahnuli, dok je većina bez obaziranja produžila ravno u hotel.

Igrači su samo produžili u hotel

Isprike kako su igrači vjerojatno umorni od puta baš i nemaju efekta, no iskreno niti mi ne možemo znati je li možda riječ o protokolu, prema kojem moraju tako postupiti, odnosno nije im dozvoljeno odvajanje od skupine i prilazak navijačima.

Također, primijetili smo jedan detalj koji, sudeći prema nekim ranijim primjerima, bi također nekima mogao smetati.

Naime, kao što se vidi na fotografiji, ali i pred kraj videa, ispred hotela ih je dočekao znak sa slovom "U". Riječ je o znaku koji predstavlja alternativni privremeni prometni put do susjedne ulice, vjerojatno uvjetovan upravo dolaskom srpske momčadi.

Viđali smo razne primjere u srpskim medijima, ali i kod nekih javnih ličnosti, kada su u raznim simbolima nevezanim uz išta provokativno viđali provokacije pa se ne bi začudili da se i ovaj put pojave slični komentari. 

Još nije kasno! Pridružite se ostalim izbornicima i zaigrajte Europski nogometni fantasy 2024.

Pokažite svoje izborničke vještine, kreirajte svoju virtualnu momčad i svakog dana se natječite s tisućama ostalih sudionika.

Za najbolje izbornike osigurali smo više od 6.000€ vrijedne nagrade za svako kolo, kao i više od 100 nagrada za najbolje na kraju prvenstva.

Rok za transfere se zatvara uskoro, zato ne propustite priliku i uključite se u natjecanje!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider