Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

VIDEO Danski kapetan nakon zastrašujućeg starta na Hojlunda: "Čuo sam kako se dogovaraju gađati mu koljeno"

Nogometaši Danske teškom su mukom na gostovanju savladali San Marino, a njihov prvi napadač mogao je proći s teškom ozljedom.

Hojlund protiv San Marina (Foto: Guliver Images)

Poprilično su se mučili Danci u za njih ključnoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Na gostovanju su savladali San Marino rezultatom 1:2, i to tako da su neko vrijeme teško živjeli.

Rasmus Hojlund doveo je Dance u vodstvo u 40. minuti, a šok je stigao u 61. kad je najslabija reprezentacije Europe izjednačila. Youssuf Poulsen ipak je u 70. minuti doveo Dance do novog vodstva, koje nisu ispuštali.

Igrači San Marina htjeli ozlijediti Hojlunda?

Ipak, na susretu je viđen i vrlo ružan detalj, start na Hojlunda u 87. minuti. To je rezultiralo žutim kartonom, iako je po svemu viđenom mogao bez problema biti crveni.

Napadač Manchester Uniteda dobro je prošao, a zastrašujući detalj izrekao je medijima nakon utakmice danski kapetan Simon Kjaer.

"Čuo sam nogometaše San Marina kako se dogovaraju kako napasti Hojlundu, govorili su da mu treba ići direktno u koljeno", rekao je stoper Milana koji tečno govori talijanski jezik.

Kako je izgledao start na Hojlunda, pogledajte OVDJE. Uistinu je bilo sreće za napadača, ali i Manchester United, kojem u ovakvoj trenutačnoj sezoni nikako ne treba još i ovakvih problema.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider