Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modriću sat vremena

VIDEO Real upisao težak poraz na gostovanju: Argentinac im zabio četiri komada

Real Madrid ovim se porazom praktički oprostio od obrane naslova prvaka Španjolske.

Real Madrid (Foto: Afp)

Nogometaši madridskog Reala loše su se proveli u 31. kolu španjolske La Lige, na gostovanju kod Girone, koja je pobijedila s uvjerljivih 4:2.

Apsolutni junak velike pobjede Girone bio je 24-godišnji argentinski napadač Valentin Castellanos, koji je zabio sve pogotke za Gironu. Neće zbog toga ovu večer po dobrome pamtiti rezervni vratar Reala, Ukrajinac Lunin, no veliki krivac za taj rezultatski potop jest Realova obrana.

Prvi pogodak Castellanos je zabio u 12. minuti, pored uspavane gostujuće obrane, a u 24. minuti je iskoristio nonšalantnost Eder Militaa te je zabio za 2:0 i veliku erupciju oduševljenja domaćih navijača.

Trener VIDEO Skandalozno ponašanje trenera iz Slavonije: Prevrnuo stol pa izvrijeđao dječake divider

Vinicius Junior u 34. je smanjio na 1:2, a onda je u drugom poluvremenu uslijedio novi nalet Castellanosa, koji je odmah u 46. zabio za 3:1, a u 62. minuti glavom iz blizine za 4:1.

Do kraja je Real postigao jedan pogodak, strijelac je bio Lucas Vazquez, ali pobjeda domaćina nije bila ugrožena.

Modrić odigrao sat vremena

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je do 63. minute. Real je drugi na ljestvici i ima pet bodova više od gradskog rivala Atletica. Girona je skočila na deveto mjesto.

Osasuna je upisala treću pobjedu u posljednje četiri ligaške utakmice. Ovaj put je u gostima svladala Cadiz 1:0.

AZ Alkmaar VIDEO Pogledajte kako su Nizozemci dočekani nakon osvajanja Lige prvaka divider

Jedini pogodak dao je Ruben Garcia u 62. minuti, a hrvatski napadač Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu u pobjedničkom sastavu. Osasuna je ostala osma na ljestvici, a u ovom je susretu sačuvala vodstvo u završnici dok je imala igrača manje. Crveni karton je u 82. minuti dobio Ezzalzouli.

U srijedu su na rasporedu utakmice Atletico Madrid - Mallorca, Getafe - Almeria, Celta - Elche i Rayo Vallecano, dok će kolo u četvrtak zatvoriti Valencia - Valladolid, Villarreal - Espanyol i Athletic - Sevilla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider