Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za trofej

VIDEO Real furiozno otvorio utakmicu finala Kupa: "Modrićev sin" zabio u 2. minuti

Real Madrid protiv Osasune se bori za osvajanje Kupa kralja.

Real Madrid - Osasuna (Foto: Afp)

Finale Kupa kralja donijelo nam je sraz Real Madrida i Osasune, a bolji početak susreta nismo mogli ni poželjeti. Već u 2. minuti susreta pao je pogodak, a zabila je madridska momčad.

Vinicius je ispremiješao obranu sastava iz Pamplone, dodao u sredinu kaznenog prostora za nečuvanog Rodryga, kojem nije bilo teško zabiti za vodstvo. To je otvaranje kao iz snova za madridsku momčadi, ali i brazilskog nogometaša kojeg hrvatski kapetan Luka Modrić obožava.

Luka Modrić Ancelotti otkrio sastav za finale Kupa: Evo što je s Modrićem divider

Oni imaju poseban odnos, Modrić ga naziva svojim sinom, a Rodrygo nikad nije skrivao koliko poštuje kapetana Vatrenih. Želi naslijediti njegovu desetku, a ranije je otkrio koliko mu Modrić pomaže:

"Uvijek priča sa mnom kad prolazim kroz teške trenutke, govori mi da budem miran. Hvala mu na svemu što radi za mene, on je moj otac", kazao je jednom prilikom Brazilac.

Budući da je Modrić imao problema s ozljedom lijeve noge, propustio je dvije ligaške utakmice, talijanski trener ga je ostavio na klupi. Vrlo vjerojatno će ući u drugom poluvremenu s klupe, ali želi ga Ancelotti sačuvati i polufinalni susret Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Za kraj dodajmo da je od prve minute u sastavu Osasune krenuo hrvatski napadač Ante Budimir.

Pogodak Rodryga možete vidjeti OVDJE.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider