Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prava raketa!

VIDEO Rakitić fenomenalnim pogotkom donio Sevilli bod u žestokom gradskom derbiju

Sevilla i Betis remizirali su 1:1 u 13. kolu La Lige, jedini pogodak za Sevillu postigao je naš Ivan Rakitić.

Ivan Rakitić (Foto: Afp)

U susretu 13. kola španjolskog nogometnog prvenstva, velikom seviljskom derbiju, Sevilla i Real Betis su odigrali 1:1, a pogodak za domaćine zabio je Ivan Rakitić.

Gosti su prvi zaprijetili, u 3. minuti je Guido Rodriguez odlično pucao, ali je Marko Dmitrović odlično obranio. U 15. minuti Betis je zatresao suparničku mrežu, no pogodak Hectora Bellerina je poništen nakon video pregleda zbog zaleđa.

Stefan Ristovski VIDEO Šokantna scena u derbiju na Rujevici: Ristovski divljački nasrnuo na Ivanovića, ali nije isključen! divider

Betis je zaprijetio i u 35. minuti, ali Juan Miranda nije najbolje reagirao. Iako je Sevilla imala veći posjed lopte, Betis je u prvih 45 minuta bili daleko konkretniji i opasniji, ali nije uspio zatresti mrežu.

Prvu priliku u nastavku imala je Sevilla, ali En-Nesyri nije bio precizan. Bolju igru Betis je okrunio vodstvom u 72. minuti, a pogodak je postigao Ayoze Perez. Sedam minuta kasnije domaćin je izjednačio nakon fantatičnog gola Ivana Rakitića. Bivši hrvatski reprezentativac je sjajno opalio sa više od 20 metara pogodivši za 1:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Rijeka - Dinamo Dinamo dvaput vodio, Rijeka se vraćala i izjednačila za 2:2 u 88. minuti divider

U završnici susreta obje su momčadi mogle do punog plijena, no Bellerin za Betis i Gudelj kod domaćina nisu bili precizni.

 

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider