Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BUĐENJE GOROPADNE HRVATSKE

VIDEO Prisjetimo se velike lipanjske pobjede Hrvatske na Parkenu

Na prekrasnom Parkenu vratila je Hrvatska vjeru svojih navijača u sposobnost ostvarenja dobrog rezultata.

Nakon prva dva kola ovosezonske Lige nacija, Hrvatska je imala samo jedan bod, osvojen na Poljudu protiv Francuske, a slijedili su gostujući susreti protiv Danske i te iste Francuske, aktualnih svjetskih prvaka.

Teška je to bila situacija, u kojoj su mnogi navijači bili bez nade. Vjerovalo se u sposobnost osvajanja pokojeg boda u ta dva susreta, da bi se s boljim saldom dočekali susreti u rujnu, koji su, tada se činilo, trebali biti ključni za ostanak u elitnoj skupini.

No, naša reprezentacija još nas je jednom iznenadila kad to realno nismo očekivali pa današnji susret protiv Danske, koji možete pratit putem Nove TV i gol.hra, dočekujemo kao favoriti za osvajanje skupine.

A sve je krenulo susretom u Danskoj, gdje u početku nismo dobro izgledali, ali smo se u drugom dijelu probudili i došli do velike pobjede nad momčadi koja je u tom trenutku imala jedan od najboljih rezultatskih nizova u Europi. 

Uslijedila je onda još veća pobjeda u Francuskoj, kad je napokon pala i ta naša najveća crna mačka pa smo tu gdje jesmo.

Prisjetite se kako je izgledala pobjeda protiv današnjeg protivnika, koji je još uvijek jednako opasan kao i prije tri mjeseca. No, onda smo se vadili iz problema, a danas lovimo nešto što se prije prošlog susreta činilo podosta nerealno. Final four Lige nacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider