Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
Ekstaza na Poljudu

VIDEO Pogledajte kako su navijači Hajduka ispratili svoje heroje nakon rušenja Dinama

Hajduk je pogotkom Emira Sahitija iz 59. minute slavio 1:0 protiv Dinama na Poljudu.

Slavlje igrača Hajduka (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Nogometaši Hajduka upisali su minimalnu, ali itekako važnu pobjedu protiv mrskog rivala Dinama u 10. kolu SuperSport HNL-a. Tvrda utakmica, prava rovovska borba odlučena je jednim bijegom Emira Sahitija u 59. minuti.

Začetnik akcije bio je Lučić koji ispucavanjem pronalazi Trajkovskog koji je ostao nečuvan na sredini terena, on prebacuje glavom u prostor za Sahitija, a on bježi Moharramiju, Nevistić je dotaknuo loptu, ali nedovoljno da spriječi Kosovara.

Tako je splitski Hajduk upisao drugu pobjedu protiv Dinama u sezoni, a Modri ne znaju za slavlje na Poljudu već više od tri godine.

Koreografija na Poljudu FOTO Spektakl na Poljudu! Fantastična koreografija sjevera i istoka ostavlja bez riječi divider

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka zavladala je prava ludnica na Poljudu, igrači Hajduka došli su pozdraviti nevjernije navijače kluba koji su zapjevali ''Večeras je naša fešta...''.

Dugo je potrajalo slavlje na Poljudu, tek nakon 15-ak minuta krenuo se praziniti splitski stadion. Slavlje nakon utakmice pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider