Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAMERAMA NK OSIJEKA

VIDEO Pogledajte kako je izgledala osječka kazahstanska avantura te kako je Bjelica najavio nedjeljno gostovanje kod Lokomotive

Zanimljiva i rezultatski uspješna bila je osječka misija u glavnom gradu Kazahstana, Nur-Sultanu.

Nk Osijek vs. Kizilžar (Foto: NK Osijek TV)

Nogometaši Osijeka mogu biti zadovoljni poslom odrađenim u Kazahstana. Kizilžar je savladan rezultatom 2:1 i osiguran je relativno miran uzvrat, no moglo je to biti i bolje. Kazahstanci su u susret vraćeni nesretni autogolom Nejašmića, a dojam je i kako je pogodak Miereza neopravdano poništen.

Sve u svemu, bila je to zanimljiva avantura u kojoj je nogometaše pratila i njihova vlastita produkcija pa je tako nastao odličan "All Access" video, koji nogometaše prati od okupljanja pred stadionom u večernjim satima utorka, preko dolaska na let, dolaska u Kazahstan, obilaska Nur-Sultana pa i same utakmice te najboljih trenutaka s iste.

All Access možete pogledati ispod odlomka.

Lokomotiva je iskusnija nego prošle sezone i vrlo nezgodna

Osječani su umorni od puta, ali nemaju luksuz odmora, budući da se prvenstvo nastavlja u nedjelju, kad će Bijelo-plavi gostovati kod Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj. 

Da nije lako otkrio je i sam Nenad Bjelica u službenoj najavi utakmice.

"Lokomotiva se nije promijenila puno u odnosu na prošlu sezonu, možda jednog, dva igrača, ali zadržali su okosnicu momčadi, trenera, igraju na sličan način kao i prošle sezone. Uz to, godinu dana su iskusniji, samim time i izuzetno nezgodni što je osjetio i Dinamo. Za pripremu su imali cijeli tjedan za razliku od nas, ali mi ćemo im suprotstaviti dobru momčad i vjerujem pobijediti", rekao je Bjelica, dodavši:

"Sve ovisi kako će se igrači oporaviti od puta. Svi su izuzetno umorni od utakmice, terena i puta koji je na povratku trajao gotovo devet sati. Vidjet ćemo kako će se osjećati na treningu i tko je od njih u stanju pomoći momčadi."

Sigurno je kako Osijek u ovoj utakmici ne može računati na Kristijana Lovrića, koji mora odraditi još jednu utakmicu kazne zbog crvenog kartona iz posljednjeg prošlosezonskog kola, a upitan je i Dion Drena Beljo, koji je u prvom kolu oduševio s dva pogotka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider