Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarna scena

VIDEO Pogledajte autogol u režiji dvaju bivših hajdukovaca: Stadionom se prolomio smijeh

Tomislav Duka i Stipe Vučur neće po dobrom pamtiti kupski susret u Litvi.

Stipe Vučur (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Iz Litve stiže bizarna scena. U osmini finala tamošnjeg Kupa nogometaši Kaunasa svladali su Žalgiris s visokih 3:0, a treći pogodak na susretu bio je autogol u režiji dvaju bivših nogometaša Hajduka, Tomislava Duke i Stipe Vučura.

Igrala se 80. minuta susreta, na semaforu je bilo 2:0 za domaće, Duka se spremao ispucati loptu iz svog kaznenog prostora, a onda se dogodila bizarna scena.

Pri ispucavanju lopte pogodio je Vučura u glavu, a lopta se odbila ni manje ni više nego u mrežu. Tribinom se prolomio smijeh, a suigrači su u čudu promatrali što se upravo dogodilo.

Luka Vušković Luka Vušković s navijačima Hajduka vrijeđao Šibenčane divider

Duka je proveo dvije godine na Poljudu, stigao je u ljeto 2018. godine iz rumunjskog Cluja kao slobodan igrač, a u zimu 2020. otišao je za Istru 1961.

U tom je periodu upisao tek pet nastupa za splitsku momčad, ali valja napomenuti kako je na ligaškom gostovanju kod Osijeka slomio ruku, zbog čega je dugo izbivao s terena.

Josip Pivarić Srebrni Vatreni iz Rusije završava igračku karijeru, ovog vikenda odigrat će posljednju utakmicu divider

Vučur je na Poljudu proveo dvije godine i pritom upisao ukupno 20 nastupa, ali njegova epizoda u bijelom dresu ostat će upamćena po aferi pršut. Tada su, nekoliko dana uoči derbija s Dinamom na Maksimiru, u javnost procurile snimke na kojima se Vučur dobro zabavlja u društvu nekolicine ondašnjih igrača Hajduka.

U stilu bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma Vučur je na čelo lijepio pršut, Rumunj Steliano Filip igrao je poker i pušio, a Andre Fomitschow pojavio se s kosom obojenom u crveno s pomoću mobilne aplikacije.

Bizarni autogol možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider