Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ODRAĐENA PROZIVKA

VIDEO Osijekov novi trener jednom jedinom objavom bacio navijače u trans

Počela je avantura zvana Federico Coppitelli na klupi NK Osijeka.

Federico Coppitelli (Foto: Vlado Kos / CROPIX)

Održana je prozivka u NK Osijeku, gdje se igračima predstavio trener Federico Coppitelli.

Prvi je to pravi posao ovog Talijana u seniorskom nogometu, a nakon prozivke dao je par izjava prisutnim novinarima.

Želi da Osijek ima prepoznatljiv identitet

"Želim da Osijek bude što prepoznatljiviji po svojoj igri i da imamo neki svoj identitet kojega ćemo pokazati na svim terenima na kojima ćemo igrati. Kao i to da svaki naš protivnik zna s čime će se suočiti kada bude igrao s nama", rekao je Coppitelli, okrenuvši se rezultatskim ambicijama:

"Slažem se s onim što je više puta ponovio sportski direktor da želimo biti kompetitivni, a rezultatski to znači plasirati se u samome vrhu prvenstvene ljestvice sa što više osvojenih bodova. Naravno da želimo napraviti i nešto više u europskom natjecanju i otići što dalje. Više ćemo znati o prvom protivniku kada budemo vidjeli međusobni dvoboj Estonaca i Litvanaca u prvom pretkolu."

U ponedjeljak u Austriju, odigrat će tri utakmice

Osijek će ne terenima Opus Arene trenirati do nedjelje, nakon čega u ponedjeljak kreću u Austriju, gdje će odraditi glavni dio priprema. Tamo će odraditi i tri priprema susreta. Protiv češkog Jabloneca, novog mađarskog prvoligaša Spartacusa iz Nyiregyhaze i ukrajinskog Rukh Lviva.

Osim izjava navijača, Coppitelli je napravio i nešto što je uputio navijača. Video koji je objavio na svom Instagram profilu, uz značajnu poruku.

"Pozdrav, ljudi iz Osijeka. Počinje naša zajednička avantura. Svih nas i onih koji ove boje nose u svom srcu. Sretan sam što mogu biti dio ovoga svega, projekta koji uz rad i predanost želi ići naprijed te gdje uz rad možemo ispuniti svoje snove. Zajedno, uz prednost i ustrajnost možemo ostvariti ono što želimo. Naš zajednički put, uz hrabrost i ambiciju kreće danas, Forza Osijek", rekao je Coppitelli, time automatski osvojivši navijače.

Kako će proći ova avantura, svi se veselimo saznati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta