Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SKANDAL U DRUGOJ LIGI

VIDEO Objavljen izvještaj kontroverzne utakmice iz Zaprešića: Hoće li gol iz čistog zaleđa presuditi oko novog prvoligaša?

Službeni izvještaj utakmice Jaruna i Zrinskog samo je potvrdio dosadašanji dojam da su gosti pobjednički pogodak postigli iz zaleđa.

Igrači Zrinskog (Foto: Josip Bandić / Cropix)

Nastavlja se velika borba za pobjednika SuperSport 1. nogometne lige, odnosno za plasman u prvoligaško natjecanje u idućoj sezoni.

Borbu vode Šibenik te vodeći Zrinski, koji je još jednom do zadržavanja prednosti na ljestvici došao pogotkom u samoj završnici svog susreta.

Ono što je izgledalo kao zaleđe je sad potvrđeno

Ovog puta igrali su protiv Jaruna u Zaprešiću, a slavili su rezultatom 1:2, pogotkom Dominika Dogana u sudačkoj nadoknadi. No, pogotkom o čijoj se regularnosti sve od tada glasno govori.

Iz dosad dostupnih snimki imali smo poprilično dobar materijal za zaključiti kako je napadač gostiju uistinu poentirao iz nedozvoljene pozicije, no izvještaj MaxSporta, koji je danas objavljen na njihovom YouTube kanalu, nam je to potvrdio.

Dominik Dogan neupitno se nalazio u velikom zaleđu, a nevjerojatno je kako to pomoćni sudac, čak i unatoč tome što je bio užasno postavljen, nije vidio te signalizirao.

Ovo je svakako pogodak koji bi se na kraju mogao pokazati presudnim, a ovo nije prva intrigantna situacija s utakmica Zrinskog u posljednjoj trećini prvenstva, no svakako ona za koju bez puno razmišljanja možemo reći da prikazuje apsolutno neregularan pogodak.

No, on je priznat i Zrinski je zadržao prednost od dva boda ispred glavne konkurencije, s tri kola do kraja. Posljednje kolo Zrinski i Šibenik igrat će međusobno na osječkom Gradskom vrtu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider