Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAJBOLJA SNIMKA DO SADA

VIDEO Nova snimka unutar "Pampasa": Osijekov stadion sve bliže tome da zasja u finalnom ruhu

Stadion na osječkom Pampasu aktualna je tema među svim hrvatskim ljubiteljima nogometa.

Radovi na najmodernijem hrvatskom nogometnom stadionu sve su žešći i aktivniji. Nakon što je bilo nekih problema, što je nažalost čest slučaj kod velikih građevinskih projekata u Hrvatskoj, dolaskom Strabaga na gradilište kao da se sve pokrenulo.

Osijekovo proljeće sezone 2022./23. na novom stadionu više nije samo maštanje nego realnost, zapravo upravo to je razlog zašto su ove godine u prodaju otišle samo polusezonske pretplate, one za utakmice na Gradskom vrtu. S ciljem da se momčad i navijači na pravi način oproste od legendarnog stadiona koji je na svoje tribine primao generacije istih obitelji.

Još malo pa gotovo

Pampas će donijeti nešto novo i nešto do prije koju godinu mnogima nerealno.

A kako će izgledati? Projektne fotografije smo vidjeli više puta, kao što svako malo naiđemo i na neke nove snimke s gradilišta. Ova koju nam je ustupila Facebook stranica Bijelo-plava birtija trenutno je najnovija i nastala je s možda i najbolje moguće lokacije unutar budućeg doma utakmica Bijelo-plavih.

Pogledajte u kakvom je Pampas trenutno stanju i bit će vam jasno da je do kraja ostalo većinom dovršiti ovaj teži posao, a onda slijedi "ušminkavanje" u ljepoticu kakva će ovaj stadion bez sumnje biti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider