Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi se zgražaju

VIDEO Poznati talijanski novinar šokirao izjavom o Haalandu, voditelji ga prekidali

Talijanski novinar Mario Sconcerti komentirao je izgled Erlinga Haalanda.

Erling Haaland (Foto: Afp)

Erling Haaland nije mogao zamisliti bolji start u novom klubu. Odjenuo je ovog ljeta dres Manchester Cityja i sve ostavio bez riječi svojim golgeterskim učinkom.

U 12 odigranih susreta upisao je 19 pogodaka, a nema ni najmanje naznake da će se uskoro "ugasiti". Zboga toga se na internetu pojavila peticija da se Norvežaninu zabrani igranje profesionalnog nogometa jer je - robot.

Dakako, radi se o šali koja se brzinom munje proširila internetom, a peticija je skupila više od 2 milijuna potpisa i došla ni manje, ni više nego do britanskog Parlamenta.

gol expired Stranica za odrasle želi prava na ime novog stadiona, premierligašu nude ogroman novac divider

No jedna druga izjava na Haalandov računa izazvala je opće zgražanje. Talijanski novinar Mario Soncerti gostovao je u programu jedne radijske postaje, komentirao je formu nekolicine igrače, a kada je stigao red na norveškog golgetera, ispalio je nevjerojatnu rečenicu:

"Haaland ima tu facu, kao da ima Downow sindrom, nema normalnu facu", izjavio je novinar, a voditelji nisu mogli vjerovati što čuju.

Uskoro su ga prekinuli, ne bi li rekao nešto gore, ali teško da je mogao napraviti veću glupost od ove. Snimka se brzo proširila društvenim mrežama, a javnost je zgrožena tvrdnjom talijanskog novinara koji je radio za poznate medije, poput Corriere dello Sport i Sky Sportsa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider