Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, ružno

VIDEO Potekla mu krv iz usta: Hrvatski nogometaš dobio jak udarac i ošamućen pao na pod

Nikolo Moro potencijalni je putnik za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na utakmici Ruskog kupa hrvatski nogometaš Nikola Moro zamijenjen je već u 33. minuti.

Razlog se ne krije u njegovoj izvedbi u dotad provedenih nešto manje od pola sata na terenu, već u neugodnom udarcu koji je dobio u jednom zračnom duelu.

Igrala se 28. minuta kada su nogometaši Baltike izveli prekid s lijeve strane i ubacili loptu u šesnaesterac moskovskog Dinama. U jednom od tih skokova našao se i Moro, kojeg je igrač Baltike nehotice pogodio glavom u glavu.

Veznjaku Moskovljana potekla je krv iz usta, to su primijetili i njegovi suigrači, koji su odmah sugerirali liječničkoj službi da dotrči u teren, a jedan od njih je došao do ošamućenog Nikole, podigao ga s travnjaka i pomogao mu da sjedne. Kako se sve to odvilo - pogledajte OVDJE.

Bila je to nimalo ugodna situacija, ali srećom sve je prošlo bez težih posljedica. Moro je prošao sa razderanom usnom i slomljen mu je zub, nikakvih ozljeda glave nije bilo i to je najvažnije.

Dodajmo da je utakmica otišla do izvođenja jedanaesteraca nakon što je bilo 1:1, a pri izvođenju s bijele točke uspješniji su bili suigrači hrvatskog reprezentativca. U raspucavanju je bilo 4:5, konačnih 5:6 i Dinamo Moskva je prošao dalje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider