Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbrusio novinarima

Na društvenim mrežama osvanuo video nervoznog Bjelice: "J**o vas ugovor, da vas j**o ugovor"

Trener Osijeka Nenad Bjelica ne zna za pobjedu već četiri uzastopna susreta.

Nenad Bjelica (Foto: Facebook/Slavonska televizija/Screenshot)

Nakon još jedne razočaravajuće predstave protiv Varaždina (2:2) u susretu 5. kola SuperSport HNL-a, trener Osijeka Nenad Bjelica izgubio je živce na konferenciji za novinare:

"Xavi je izgubio tri puta u mjesec dana, a ima 25 milijuna eura ugovora. J**o vas ugovor, da vas j**o ugovor", odbrusio je osječki strateg novinarima na nedjeljnoj konferenciji za novinare.

Vidno iznerviran Bjelica izgubio je živce nakon četvrte uzastopne utakmice bez pobjede. Propitivali su novinari što je uzrok loše igre, ali i kakav je njegov status na klupi osječkog prvoligaša.

Nervoza je sve veća, navijači Osijeka zazivaju njegov odlazak, čulo se nekoliko puta tijekom posljednjeg susreta s tribina "Bjelica odlazi", ali niti on, niti klub ne žele prekinuti suradnju.

Uprava šokirala navijače Osijeka

Jučer je tako održan sastanak na kojem je predsjednik Ferenc Sakalj izrazio potpunu podršku Bjelici u njegovom daljnjem radu, što je pak iznenadilo i ljubitelje slavonskog prvoligaša koji su očekivali njegov odlazak.

Inače Bjelica je počeo gubiti povjerenje navijača kad je u završnici prošle sezone, kad je klub imao realne šanse osvojiti naslov prvaka, krenuo u svoje obračune s upravom, što je vjerojatno destabiliziralo momčad, koja je odradila jako lošu završnicu sezone.

Nažalost, isto se nastavilo ove sezone. Iz Europe se ispalo od kazahstanskog Kizilžara, dok je u prvenstvu klub ostavio pobjedu tek u prvom kolu te se nalazi na sedmom mjestu ljestvice sa samo pet bodova, a najteži dio rasporeda tek slijedi, odnosno počinje već idućeg vikenda gostovanjem na Maksimiru...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider