Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju
Nogomet
PICK-A-BOO

VIDEO Argentinac nasmijao svijet: Dobio crveni karton pa pronašao lud način za odgledati utakmicu

Vratar meksičkog Tigresa, Nahuel Guzman, postao je pravi viralni hit.

Nahuel Guzman (Foto: Guliver Images)

Jutros je odigrana druga utakmica finala meksičkog Apertura prvenstva, u kojoj su se sastali Club de America i Tigres.

America je slavila rezultatom 3:0 nakon produžetaka, ali svijet je osvojio vratar poražene momčadi, 37-godišnji Nahuel Guzman.

Dobio crveni i ostao uz teren? Kako to!?

Ovaj Argentinac u 91. minuti je primio prvi pogodak na utakmici, dvije minute nakon toga dobio je prvi žuti karton, a nakon još dvije drugi. To bi značilo da treba napustiti teren i otići u svlačionicu.

No, on je uspio ostati na igralištu i pogledati utakmicu do kraja, unatoč pravilu koje nalaže sucu da ga, ugleda li ga, pošalje u svlačionicu. Zato se on potrudio da ga ne ugleda.

Sakrio se ispod cerade odmah uz teren te popratio utakmicu do kraja. Možda se tako sakrio od suca, ali nije od TV kamere, koje je ga snimile te tako zabavile sve koji su dobili priliku to vidjeti.

Guzman na kraju nije imao puno toga pozitivnog za vidjeti, budući da je njegova momčad primila do kraja još dva pogotka te tako ostala kratka u ovom finalu.

Ako je to neka utjeha, barem se može hvaliti da ga je vidio cijeli svijet, odnosno da se iskazao domišljatostu. S druge strane, da je bio domišljatini, vjerojatno si ne bi dozvolio dva žuta kartona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider