Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Genijalni Luka

VIDEO Modrić prije sedam dana oduševio asistencijom, a sad je učinio istu stvar

U Saudijskoj Arabiji igra se polufinalni susret između Reala i Atletica.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić upisao je asistenciju u polufinalnom susretu španjolskog Superkupa između Real Madrida i Atletico Madrida koji se igra u Saudijskoj Arabiji.

Već nakon sedam minuta igre Atletico je poveo pogotkom Hermosa, no desetak minuta kasnije na scenu je stupio kapetan Vatrenih. Realovci su izborili korner, loptu je uzeo Modrić, namjestio je i poslao milimetarsku preciznu loptu na glavu Antonija Rudigera, kojem nije bilo teško zatresti mrežu.

Da stvar bude bolja, prije samo tjedan dana Modrić je napravio isto, sjajno je izveo korner i pronašao Rudigera, koji je pak zabio pogodak za pobjedu protiv Mallorce.

Sergej Jakirović Dinamu se ozlijedio branič u visokoj pobjedi na pripremama: "Osjetio je koljeno" divider

U 30. minuti susreta Real je zabio novi pogodak za potpuni preokret rezultata, sada je strijelac bio Mendy na Carvajalovu asistenciju, no da gledatelji uživaju u napetom poluvremenu, pobrinuo se Griezmann, koji je svojim pogotkom sve vratio na početak.

Asistenciju Luke Modrića možete vidjeti OVDJE.

U drugom poluvremenu pala su još dva pogotka, i to u samoj završnici susreta. U 78. minuti Atletico je ponovno poveo nakon autogola Rudigera, no konačnih 3:3 u regularnom dijelu susreta postavio je Carvajal.

S tim se rezultatom otišlo u produžetke.

Dodajmo kako je Luka Modrić igrao do 67. minute susreta kad ga je zamijenio Toni Kroos.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider