Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PROLAZE NAS TRNCI

VIDEO Mislili ste da Hajduk ne može nadmašiti Kalinićevu i Žaperovu najavu? Vjerujemo da ste se prevarili!

Ponovno je Hajdukova marketinška ekipa pronašla način kako dirnuti u žicu svih navijača Bilih, ali vjerujemo i ne samo njih.

Isječak iz videa (Foto: screenshot)

Prije više od 16 godina, Ivan Perišić zaputio se u svijet, sa francuskim Sochauxom kao prvom stanicom na tom putu. Prije nego je stigao debitirao za svoj Hajduk, odlučio je nogometnu karijeru graditi drugim putem.

Navijači su ga dugo prizivali, a nakon što je u posljednje dvije godine njihova nada postala realna, Ivan se danas napokon vratio. 

Kalinićev i Žaperov video postavili standard, Perišić se pridružio

Hajduk je u posljednje vrijeme svoje navijače navikao na sjajna predstavljanja velikih pojačanja pa se tako o Kalinićevom i Žaperovom videu još uvijek govori i vjerovalo se da to teško mogu nadmašiti kad dođe vrijeme za Ivanovo predstavljanje.

No, mnogi će se složiti da su ponovno nadmašili sami sebe. Ivan je predstavljen kroz uradak u trajanju od tri i pol minute, gdje je kroz oči dječaka prikazan njegov put kroz karijere. Vrlo lako možete prepoznati neke detalje.

Sve završava tako da Ivan i dječak završavaju gdje drugdje nego na Poljudu, gdje je novoj Hajdukovoj četvorci uručen bijeli dres.

Jesu li nadmašili dva gora navedena videa. Odlučite sami, video je tu!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider