Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SREĆOM, TU JE PRIJENOS

VIDEO Miočić i Jones bore se u najpoznatijoj dvorani svijeta, a cijene ulaznica su astronomske

Samo oni dubokog džepa moći će prisustvovati najvećoj teškaškoj UFC borbi u povijesti.

Objavljene su cijene ulaznica za jedan od najvećih mečeva u povijesti UFC-a: između Stipe Miočića i Jona Jonesa. Borba za naslov prvaka u teškoj kategoriji održava se 11. studenog u New Yorku, a najjeftnije ulaznice stoje čak 700 eura!

Legendarna dvorana Madison Square Garden u New Yorku sigurno će biti krcata 11. studenog, unatoč super skupim ulaznicama za meč za naslov UFC-ova prvaka.

Teško da će itko iz Hrvatske završiti na borbi

Za sada: najjeftinije ulaznice stoje čak 700 eura! A one uz sam oktogon penju se i do devet tisuća eura! Za golemu većinu vas: put u SAD plus ulaznica: preskupo! Ali sve ćete moći gledati na Gol.hr-u i Novoj TV.

Stipe Miočić nedavno je napunio 41 godinu i ovo će biti njegov povratak nakon više od dvije i pol godine stanke! I uz to, više od tri godine od posljednje pobjede, protiv Daniela Cormiera, kojom je zaključena velika šampionska trilogija.

Za sada, kladionice Jonesu daju oko 77 posto izgleda, a Miočiću oko 23 posto. To je još malo veća razlika, nego kad je meč objavljen!

Ni jedan ni drugi još nikad nisu nastupali u Madison Square Gardenu, legendarnoj dvorani otvorenoj još daleke 1968. godine. Grad New York dugo je zabranjivao slobodnu borbu pa je prvi UFC ovdje održan tek 2016. i ovo će biti sedmi put u Madison Square Gardenu i ukupno deseti u gradu New Yorku.

U Madison Square Gardenu održavani su legendarni boksački mečevi: Ali – Frazier, Lewis – Holyfield… prije četiri godine Ruiz je ovdje šokirao Joshuu. A sad će se za manje od dva mjeseca sudariti: Stipe Miočić i Jon Jones.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider