Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak poraz

VIDEO Messi ispao iz Lige prvaka pa ga dodatno isprovocirali: Njegova tjelohranitelja potjerali u svlačionicu

Lionel Messi ispao je iz CONCACAF Lige prvaka sa svojim Inter Miamijem.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Lionel Messi sa svojim Inter Miamijem doživio je poraz kod Monterreya i s ukupnih 5:2 ispao iz Lige prvaka. Težak je to posrtaj za američku momčad nakrcanu zvijezdama, a domaćini nakon utakmice nisu propustili priliku da dodatno isprovociraju argentinsku zvijezdu.

Meksikanci su, naime, u prvom susretu slavili rezultatom 2:1, a plasman u polufinale potvrdili su novom pobjedom na domaćem terenu. Na odmor su otišli s minimalnim vodstvom, a onda su za samo šest minuta, od 58. do 64. minute, zabili dva pogotka i otklonili svaku dvojbu o pobjedniku.

Sve je bilo definitivno gotovo u 78. minuti dvoboja kad je Jordi Alba zaradio drugi žuti, nakon čega je Inter ostao s igračem manje, a do kraja susreta tek su uspjeli ublažiti poraz pogotkom Diega Gomeza, kojemu je asistirao Messi.

Nakon izbacivanja američke momčadi uslijedilo je veliko slavlje, a Monterrey je objavio zanimljivu poruku nakon društvenim mrežama kojom je isprovocirao Messija i njegove obožavatelje:

"SIUUU", ispalo je u poruci kojom su jasno aludirali na prepoznatljivu proslavu Cristiana Ronalda, najvećeg rivala argentinskog nogometaša.

No to nije bilo sve, pred sam početak utakmice odigrala se zanimljiva scena s Messijevim tjelohraniteljem u glavnoj ulozi. Dosad smo ga navikli viđati u njegovoj sjeni, Argentinca uvijek prati u korak, no ovog puta naišao je na zid.

Predstavnik CONCAF-a je izbacio Yassinea Cheuka s terena pred utakmicu Monterreya i Inter Miamija, što znači da je imao samo pristup svlačionici američke momčadi, što možete vidjeti OVDJE.

Policija pred utakmicu Atletico Madrida i Borussije Dortmund U Madridu uhićen muškarac nakon poruke koja je zgrozila Europu: Imao je pušku, streljivo i pancirke divider

Pep Guardiola FOTO Pep na utakmici protiv Reala nosio jedan od najrjeđih satova na svijetu: Evo koliko vrijedi divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider