Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesna scena

VIDEO Lovren i Ćaleta-Car zaigrali popularnu igru: Pobjegla im psovka na hrvatskom

Hrvatski nogometaši Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car dijele svlačionicu Lyona.

Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car (Foto: Lyon/Instagram)

Dejan Lovren, legendarni hrvatski nogometni reprezentativac, od ove sezone u svlačionici Lyona ima još jednog Hrvata, Duju Ćaleta-Cara, koji je stigao na jednogodišnju posudbu.

Nažalost, početak sezone bio je, blago rečeno, užasan. Na prvu su pobjedu čekali sve do 12. kola Ligue 1, no onda se sredinom prosinca sve okrenulo. Zaredali su s pobjedama, a od nove godine u osam susreta upisali su pet pobjeda i probili se na deseto mjesto prvenstvene tablice.

To je poboljšalo atmosferu među navijačima, ali i u svlačionici među igračima. Tako se hrvatski dvojac okušao u poznatoj igri čitanja s usana. Ćaleta-Car stavio je slušalice, glasno pustio glazbu i pokušao pogoditi što su mu suigrači Lovren i Jake O’Brien izgovorili.

Brzo je pogodio dvije riječi, obitelj i informacija, malo je zapeo na riječi istraživanje, no potpuno je zabrazdio na riječi education, odnosno obrazovanje.

Pokušao mu je Lovren pomoći, no od svega Ćaleta-Car izgovorio je psovku. Na to su obojica popadali od smijeha...

Nogometaši Partizana U Rijeci se osniva Klub navijača Partizana divider

Anthony Joshua Joshua ima 200 milijuna funti na računu, a život mu je besplatan: Vozi skupe aute, nosi skupe satove, a ništa nije njegovo divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider