Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promašili i ispali

VIDEO Ovakvu komediju nikad nismo vidjeli: Igrači se umalo potukli zbog penala, na teren uletio predsjednik

Nevjerojatne scene vidjeli smo na utakmici nogometnog prvenstva Bugarske.

Carsko Selo - Lokomotiv Sofija (Foto: Sportklub YouTube/Screenshot)

U posljednjem kolu Lige za ostanak u Bugarskoj dogodile su se nevjerojatne scene, pravi kaos koji je u konačnici završio tako je što je domaći sastav ispao.

Dakle, Carsko Selo je ugostilo Lokomotiv iz Sofije i trebala mu je pobjeda kako bi izbjegao ispadanje odnosno kako bi dograbio pretposljednje mjesto koje vodi u razigravanje za prvoligaški status.

Pri rezultatu 1:1 u sudačkoj nadoknadi dosuđen je jedanaesterac za Carsko Selo i loptu je uzeo Yusupha Yaffa, napadač iz Gambije koji je u igru ušao u 84. minuti.

Međutim, za izvođača najstrože kazne bio je predodređen kapetan Martin Kavdanski, nakon što su u finišu prvog poluvremena već promašili jedan penal (izvođač je bio Ventsislav Hristov). Nastala je gužva je spomenuti Yaffa nikome nije htio dati loptu pa je na travnjak utrčao predsjednik kluba Stojne Manolov, uhvatio Gambijca za vrat i oteo mu loptu.

Kavdanski ju je namjestio na bijelu točku i pucao, ali gostujući vratar obranio je taj šut, završilo je 1:1 i Carsko Selo je ispalo iz lige.

Cijeli ovaj cirkus pogledajte OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider