Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSTAO JE S MOMČADI

VIDEO Klub Vidala pustio na očevu sahranu, on istu popratio putem Instagrama

Čilenaskom nogometašu Flamenga otac je preminuo početkom tjedna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Početkom tjedna preminuo je Erasmo Vidal, 61-godišnji otac velike čileanske nogometne zvijezde Artura Vidala, bivšeg člana Bayer Leverkusena, Juventusa, Bayerna, Barcelone i Intera, koji danas igra u brazilskom Flamengu.

Tim putem mu je njegov klub dozvolio odlazak na sahranu u srijedu, unatoč tome što ih je samo dan kasnije čekao bitan susret, odnosno prva utakmica finala Kupa Brazila protiv Corinthiansa.

Arturo je odlučio ne otići na sahranu

Vidal je ipak ostao u Brazilu te je sahranu pratio putem Instagrama, odnosno chata uživo sa svojom sestrom. To je dovelo do raznih reakcija.

S jedne strane su navijači Flamenga pohvalili njegovu predanost klubu, dok su s druge strane oni koji smatraju da je nešto tako ipak važnije od bilo kakve utakmice.

Danas se pojavila snimka trenutka kad je Vidal ugledao očev lijes te su ga tim putem obuzele emocije.

On je inače odrastao bez oca, koji je napustio obitelj, ali su se kasnije zbližili, velikim dijelom zbog zajedničke ljubavi prema konjima. Erasmo je u konjičkom klubu i preminuo, od posljedica srčanog udara.

Ljetos je napustio Europu

Susret protiv Corinthiansa je Vidal na kraju započeo na klupi, ali je ušao u igru u 65. minuti. Susret na stadionu Corinthiansa završio je bez pogodaka te će Flamengo imati priliku na svom stadionu doći do trofeja.

Arturo je ljetos pristupio ovom klubu, nakon što je po isteku ugovora napustio Inter te je do sada odigrao već 21 susret.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider