Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporna situacija

VIDEO Katalonci bjesne na suđenje u Madridu: "Modriću je oprošten crveni karton"

Luka Modrić igrao je do 66. minute za Real Madrid protiv Valencije u La Ligi.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid je u zaostalom susretu 17. kola La Lige pobijedio Valenciju s 2:0, zabili su Marco Asensio i Vinicius, a ponovno se priča o suđenju na utakmici.

U 72. minuti dvoboja Gabriel Paulista sasvim opravdano dobio je crveni karton, grubo je pokosio Viniciusa u jednom duelu, ali u dijelu katalonskih medija spominje se sporna situacija u kojoj je hrvatski kapetan Luka Modrić trebao zaraditi opomenu.

Radi se o situaciji iz 44. minute dvoboja, došlo je do koškanja među igračima obiju momčadi na Realovoj polovici terena, a lopta je bila na centru, u rukama gostujućeg nogometaša Samuela Line.

Alen Halilović Oglasio se Alen Halilović nakon propalog transfera: "Laž je da nisam prošao liječnički pregled" divider

Modrić je uporno tražio loptu od nogometaša Valencije, ali on se oglušio i loptu proslijedio svom suigraču. Razljutilo je to hrvatskog nogometaša, koji je Linu pokušao izbiti loptu iz ruku, a čini se i udario rukom u trbuh.

Lino se odmah složio na pod, a ništa od toga nisu vidjeli ni sudac ni VAR soba, što je razljutilo katalonske medije, posebno tamošnji Sport, koji tvrdi da je našem kapetanu oprošteno isključenje.

Spornu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider