Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekinut niz Fenera

VIDEO Kamera snimila Livakovića nakon tri primljena pogotka: Njegov izraz lica sve govori

Momčad hrvatskog vratara pala je na drugo mjesto turskog prvenstva.

Dominik Livaković (Foto: Afp)

Dominik Livaković primio je tri pogotka u porazu svoga Fenerbahčea od Trabzonspora (2:3) na domaćem terenu, čime je prekinut sjajan niz od deset pobjeda u turskom prvenstvu.

Već u 10. minuti susreta hrvatska jedinica vadila je loptu iz mreže, a strijelac je bio Paul Ounachu. Tek što je počelo drugo poluvrijeme, Trabzonspor je zabio dva nova pogotka i potpuno šokirao domaćina. U 46. minuti na 2:0 povećao je Ozdemir, dok je minutu poslije Pepe zabio za 3:0.

Novak Đoković VIDEO Đoković se okrenuo prema publici pa pokazivao na međunožje: Ispisao novu poruku na ćirilici divider

Pokušao je Fenerbahče dostići rezultat, Dušan Tadić zabio je s bijele točke za smanjenje rezultata na 1:3, ali u lovu na veliki preokret dobili su crveni karton. U 78. minuti susreta Yuksek je pocrvenio, a do kraja susreta Fener je uspio zabiti još jedan pogodak. Strijelac je ponovno bio Tadić, ali to je bilo sve od domaćina na tom susretu.

Nakon susreta razočarani igrači Fenerbahčea izišli su pred navijače, a kamera je snimila izraz Livakovićeva lica koji je sve govorio. Teško mu je pao poraz od Trabzonspora, kao i ostalim suigračima, što možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider