Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezadrživ

VIDEO Fenomenalan gol Hajdukovog juniora: Pogledajte gdje je akcija počela i kako je završila

Jere Vrcić 18-godišnji je (krilni) napadač i desetka u Hajdukovim juniorima.

Jere Vrcić (Foto: Hajduk Digital TV/Screenshot)

U 22. kolu Prve hrvatske nogometne lige juniora na Poljudu je Hajduk pobijedio Dugopolje sa 4:0.

Na svom Facebooku Splićani su objavili video posljednjeg pogotka kojeg je postigao Jere Vrcić. Ovaj 18-godišnji (krilni) napadač realizirao je akciju koju je i sam započeo 70-ak metara od suparničkog gola.

Vrcić je primio loptu pored Hajdukova šesnaesterca, driblingom uz aut-liniju se riješio svog čuvara i dodao za Nou Skoku. Dok je Vrcić hitao u napad, Skoko mu je dao u for, a ljevonoga Hajdukova desetka se riješila još jednog suparnika, zatim zaobišao i vratara Dugopolja te poslao loptu u mrežu.

Zbilja prekrasna akcija koju je Hajduk na Facebooku popratio objavom:

"Ovako to radi Jere Vrcić."

Hajdukovi juniori, koji su u posljednje dvije sezone osvajali naslov prvaka Hrvatske, ovom pobjedom izbili su na prvo mjesto juniorskog prvenstva, s tri boda više u odnosu na drugoplasirani Dinamo koji će svoju utakmicu ovog kola odigrati u nedjelju, na gostovanju u Sesvetama.

Na juniorskoj ljestvici daleko nije niti trećeplasirana Rijeka, ali sva je prilika da će ključna utakmica za novu titulu biti veliki derbi Hajduk - Dinamo koji će se igrati na Poljudu za vikend 13./14. svibnja.

Što se Vrcića tiče, njemu je ovo bio 10. gol u ovoj sezoni, ima i dvije asistencije, a zanimljivo je kako na nedavnom reprezentativnom okupljanju nije bio pozvan u U-19 reprezentaciju od strane izbornika Josipa Šimunića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider