Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EVO KOLIKO ZARAĐUJE

VIDEO Ivan Rakitić čudesnom golčinom odgovorio čelnicima Seville: Hoće li se sad predomisliti?

Legendarni Ivan Rakitić zabio je još jedan spektakularan gol.

Rakitić zabio gol (Foto: Screenshot)

Kakav udarac i kakvo umijeće postizanja sjajnih pogodaka ima Ivan Rakitić, demonstrirao je američkoj publici u Detroitu, gdje je Sevilla nakon boljih izvođenja jedanaesteraca svladala engleski Crystal Palace u prijateljskom susretu.

Rakitić je bio strijelac jedinog pogotka za Sevillu u 44. minuti u remiju 1:1. Bivši Vatreni zabio je i pogodak u raspucavanju.

Najbolji je to odgovor čelnicima Seville, koji mu ne namjeravaju dati produženje ugovora pod istim uvjetima. Rakitić ima još jednu godinu aktualnog ugovora uz plaću od šest i pol milijuna eura bruto, dakle prije poreza.

"Ivan je već u određenim godinama, a Sevilla mu neće ponuditi ugovor sličan onom koji ima sada jer joj financijska situacija to ne dopušta", izjavio je za Hinu izvor iz kluba.

Ivan ima 35 godina, no još uvijek planira igrati. U posljednje vrijeme špekuliralo se i s ponudama iz Saudijske Arabije, ali u klubu tvrde da njih službeno nema.

"Iz Saudijske Arabije čuje se puno buke od bliskih osoba, no nije stiglo ništa na službeni način'', rekao je novi sportski direktor Victor Orta prije nekoliko tjedana.

Bivši je hrvatski reprezentativac u lipnju sa Sevillom osvojio Europsku ligu i tada izjavio medijima da se nada produženju ugovora na još koju godinu.

Njegovu golčinu Crystal Palaceu pogledajte niže.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider