Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DVIJE GOLIJADE U PREMIER LIGI

VIDEO Ivan Perišić zabio prvijenac za Tottenham na gostovanju kod Southamptona

Odigrane su četiri utakmice aktualnog kola engleske Premier lige.

Ivan Perišić sa suigračima (Foto: Afp)

U današnjem poslijepodnevnom programu engleske Premier lige viđene su dvije uistinu spektakularne utakmica, a najzanimljivija je odigrana u Southamptonu na St. Mary stadionu.

Tamo je viđeno šest golova, ali Tottenhamu i domaćinu pripao je po bod.

Perišić poslao Svece na run ispadanja, kapetan dobio bod nade

Gosti su poveli u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, kad je pogodio Pedro Porro. Southampton se vraća odmah u prvoj minuti drugog dijela pogotkom Che Adamsa, no onda Tottenham postiže dva pogotka.

Prvo je u 65. minuti pogodio tko drugi nego Harry Kane, a onda je u 74. svoj prvijenac za londonsku momčad postigao Ivan Perišić. I to ne bilo kakav. Pogodio je iz voleja s ruba kaznenog prostora.

Pogodak već legendarnog hrvatskog reprezentativca možete vidjeti OVDJE

Ipak, to nije bilo dovoljno za pobjedu Tottenhama, budući da su se domači vratili. Već u 78. minuti smanjio je Theo Walcott, a onda je bod donio kapetan James Ward-Prowse nakon zapravo vrlo dvojbenog kaznenog udarca u 94. minuti.

Spektakularna utakmica na Molineauxu

Drugi spektakl pružili su Wolverhampton i Leeds, no tamo domaći neće biti sretni, budući da je četiri od šest pogodao zabio gostujući tim.

Oni su poveli u 6. minuti preko Harrisona, da bi u 49. na 0:2 povećao Luke Ayling. Rasmun Kristensen je u 62. pogodio za 0:3, no nisu se domaći predali. Vratili su se u 65. i 73. minuti preko Otta i Cunhe, ali dalje nisu mogli. Zapravo je Leeds samo potvrdio svoju pobjedu golom Rodriga duboko u sudačkoj nadoknadi.

Bio je ovo izravni dvoboj momčadi u borbi za ostanak pa time bodovi Leeds vrijede još više.

Aston Villa je svoje mjesto u sredini osigurala već ranije, a danas su tako rastečereni odigrali sjajan susret i savladali Bournemouth 3:0. Pogotke su postigli Luiz u 7., Ramsey u 80. i Buendia u 89. minuti. Unai Emery stabilizirao je momčad iz Birminghama.

Brentford i Leicester City odigrali su 1:1, a pogotke su postigli Jensen u 32. i Barnes u 52. minuti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider