Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
De Gea morao reagirati

VIDEO Harry Maguire opet na meti ismijavanja: Nije shvatio najveću promjenu novog trenera

Najskuplji stoper svijeta Harry Maguire i dalje je na udaru navijača.

De Gea upozorio Maguirea (Foto: screenshot sky)

Nema sreće za Manchester United ni u novoj sezoni. Navijači se nadaju kako je domaći poraz od Brightona bio samo loš dan momčadi koju je preuzeo novi trener Erik ten Hag.

No medijske špekulacije kako klub razmišlja dovesti Marka Arnautovića iz Bologne i Adriena Rabiota iz Juventusa dodatno su pojačale očaj već dovoljno napaćenih navijača kluba koji je svoje poklonike dva desetljeća navikavao na trofeje i prva mjesta.

Obrana se na čelu s najskupljim stoperom lige Harryjem Maguireom još jednom nije proslavila, a detalj uoči utakmice otkriva zbunjenost kapetana Crvenih vragova.

Maguirea upozorio De Gea

Na snimci koja kruži društvenim mrežama vidi se kako igrači Uniteda stoje u tunelu prije izlaska s terena na krivoj strani. Maguireu to sugerira David De Gea nakon čega kapetan poziva svoje suigrače da se prebace na lijevu stranu tunela.

Maguire nije shvatio da od ove sezone moraju stajati na toj strani, no De Gea očigledno je ili ''pazio na satu'' kad su igrači dobivali instrukcije.

A što se to promijenilo? Kao možda najveću promjenu novog trenera Erika ten Haga u novoj sezoni neki su engleski mediji nazvali premještanjem domaće klupe. Ona je sad pomaknuta na lijevu polovicu terena kako bi igrači bili bliže domaćoj navijačkoj tribini Stretford End.

Društvene mreže su i ovu manju pogrešku stavile na leđa kapetanu Uniteda kojeg su mnogi uzeli na zub.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider