Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKO GA JE "OKRENUO"

VIDEO Gvardiol pred bahatim suigračem obranio čast Luke Modrića

Dok se Kyle Walker hvalio svojim potezom na jednoj od prethodnih utakmica, Joško Gvardiol odgovorio mu je u stilu kakav će se svidjeti svim hrvatskim navijačima.

Joško Gvardiol i Kyle Walker (Foto: Afp)

Vrlo zanimljiva scena dogodila se prije otprilike tjedan dana na treningu Manchester Cityja.

Glavni likovi nje bili su Joško Gvardiol i engleski reprezentativac Kyle Walker, koji je pričao o u tom trenutku posljednjoj utakmici Cityja, pobjedi 6:2 u FA Cupu na gostovanju kod Lutona.

Walker se usporedio s Quaresmom, Joško ga vrhunski spustio

Walker je tamo upisao "predasistenciju" za peti pogodak Cityja, ujedno i peti pogodak Erlinga Haalanda na toj utakmici i to tako da je prekrasno vanjskom do Bernarda Silve, koji je onda proslijedio to strijelca. Pogodak možete vidjeti OVDJE.

"Jesi vidio vanjsku posljednju utakmicu. Moje dodavanje? Sad me zovu Quaresma", rekao je Walker svom hrvatskom suigraču.

Joško se u istom trenutku sjetio kako poznaje jednog čija je vanjska možda i poznatija od one sjajnoj portugalskog nogometnog mangupa.

"Ili Modrić", kratko je odgovorio Joško prije nego je krenuo dalje.

Vrlo hladnokrvan stil, ali sjajan način za pokazati tko si i odakle dolaziš. O tome čija je vanjska bolja, Modrićeva ili Quaresmina možemo raspravljati satima, ali ako ćemo o tome koja nam je draža, vjerojatno ne bi bilo dvojbe.

Kako kod nas, tako i kod Joška.

Ispod teksta pogledajte kako je to izgledalo.

ž

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider