Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VIDJELI SMO SVEGA

VIDEO Gvardiol osjetio gnjev Chelseajevog napadača: Pogledajte kako je Joško umalo završio u okršaju

Puno atrakcije, ali i nervoze viđeno je na terenu tijekom susreta Chelseaja i Manchester Cityja.

Moises Caicedo i Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Već drugo kolo za redom Chelsea je sudjelovao u utakmici zbog kakvih gledatelji dolaze na stadione i staju pred male ekrane. S tim da je ovog puta bilo još bolje nego protiv Tottenhama te je susret londonskim plavim protiv Manchester City vjerojatno najbolja ovosezonsko utakmica Premier lige dosad.

Završila je rezultatom 4:4, a osim pregršt prilika, suludo visokog tempa i golova, donijela je i ponešto nervoze na terenu, koju je sudac Anthony Taylor ipak uspio držati pod kontrolom.

Joško krenuo pomoći pa umalo dobio batina

No, možda je mogao bolje reagirati u jednoj situaciji, odnosno kazniti senegalskog napadača Nicolasa Jacksona minimalno žutim kartonom.

Riječ je i situaciji iz 82. minute, kad je na podu završio Cityjevog nogometaš Rodri, iznad kojeg je stao Conor Gallagher. U pomoć svom suigraču prvi je krenuo Joško Gvardiol, ali ispred njega se postavio napadač plavih, tako što je hrvatskog reprezentativca gurnuo laktom, a onda ga malo pogodio i po licu.

Srećom, prije nego je sve kulminiralo uključili su se drugi igrači, a Joško je vjerojatno dobio lekciju da u ovakve duele mora ulaziti s malo jačim gardom, da ne bi primio možda i pokoji ozbiljniji udarac.

Joško je inače ovog puta dobio prve veće kritike otkako je došao u Englesku, zbog lošeg postavljanja kod drugog pogotka Chelseaja, nakon kojeg je lopta uspjela doći do strijelca Raheema Sterlinga.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider