Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije prošlo ispod radara

VIDEO Gvardiol oduševio navijače potezom u Ligi prvaka: "Ovo ni Haaland ne može"

Hrvatski branič sjajno se snašao u Manchester Cityju.

Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Manchester Cityja kod RB Leipziga (1:3) i oduševio engleske navijače potezom na utakmici Lige prvaka.

U 70. minuti dvoboja, pri rezultatu 1:1, hrvatski je nogometaš sjajno primirio jednu visoku loptu na centru, što je oduševilo jednog navijača na Twitteru.

"Gvardiolov prvi dodir bolji je nego kod većine napadača engleske Premier lige", napisao je. S njim se složila većina navijača u komentarima ispod objave, a jedan je pak dodao: "Tužno je to reći, ali to ni Haaland ne može učiniti."

U najavi susreta Pep Guardiola imao je samo riječi hvale za Vatrenog koji je ovog ljeta stigao među Građane iz redova RB Leipziga, i to kao najskuplji branič svih vremena:

Ivana Brkljačić Ivana Brkljačić: "Sportske nacije nigdje na tribinama, a Aleksandra Prijović rasprodala četvrti koncert" divider

"Zadovoljan sam time što je City napravio od Gvardiola. Nije imao puno vremena za trening s nama, ali stvarno nas je impresionirao. Može biti stoper, lijevi bek, središnji vezni. Ima velik utjecaj na našu igru, impresionirao nas je svime što radi na terenu i izvan terena", kazao je katalonski trener.

Dodajmo kako je Gvardiol nakon susreta dobio brončanog bika od RB Leipziga, kao priznanje za provedeno vrijeme u tom klubu.

Sjajan potez Joška Gvardiola možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider