Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odmah na početku

VIDEO Tragikomična pogreška Buffona: Htio je ispucati loptu slabijom nogom, obilo mu se o glavu

Gianluigi Buffon u siječnju je navršio 44 godine, ali i dalje brani za Parmu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Gianluigi Buffon u siječnju ove godine proslavio je 44. rođendan i nekoliko dana kasnije potpisao novi ugovor s Parmom, u trajanju do ljeta 2024.

Svjetski prvak s Italijom i dugogodišnji čuvar mreže Juventusa prije završetka karijere želi svoj matični klub vratiti u Serie A. Budući da Parma stoji prilično loše u drugoligaškoj konkurenciji, jasno je da će i iduću sezonu Buffon na njezinim vratima provesti u Serie B.

Pitanje je u kakvoj će formi u međuvremenu biti jer godine čine svoje, više ni fizička spremnost a posljedično ni koncentracija nisu na onoj najvišoj razini, što smo se imali prilike uvjeriti ovog ponedjeljka.

Parma je gostovala kod Perugije i već u petoj minuti primila pogodak. Dvije minute kasnije dogodila se nevjerojatna pogreška Buffona – promašio je loptu koju mu je vraćao suigrač Jayden Oosterwolde, a to je iskoristio domaći napadač Marco Olivieri, prihvatio poklon i sjurio se s loptom prema golu.

Perugia je tako došla do 2:0, a sve što je do kraja utakmice Parma uspjela bio je ublažavanje poraza te je završilo 2:1.

Veliku Buffonovu pogrešku pogledajte OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider