Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Premijerna izvedba

VIDEO Debi iz snova: Dani Olmo majstorskim prvijencem donio Barceloni pobjedu u Madridu

Navijači Barcelone konačno su dočekali dugo anticipirani debi Danija Olma, pokazao se vrijednim čekanja.

Dani Olmo i Lamine Yamal (Foto: Afp)

U trećem kolu španjolske La Lige Rayo Vallecano ugostio je Barcelonu, ali utakmicu je obilježio anticipirani debitantski nastup Danija Olma nakon tjedana problema s registracijom.

Njegova prisutnost na terenu ispostavila se presudnom u utakmici u kojoj je Barcelona gledala u oči prvom bacanju bodova sezone, a uspjeli su ju okrenuti na 2-1 gostujuću pobjedu.

Domaća momčad kvalitetnija u prvom dijelu

Vallecano je snažno započeo utakmicu i već u devetoj minuti stigao do prednosti. Unai Lopez je precizno šutirao u bliži ugao Ter Stegenova gola.

Domaći tim je kroz cijelo prvo poluvrijeme igrao veoma dobro, s druge strane, Barelona je djelovala prilično neuvjerljivo u prvih 45 minuta. 

Na početku drugog poluvremena Dani Olmo je ušao u igru. Barcelona je odmah krenula agresivnije i uspjela preokrenuti rezultat u svoju korist. Olmo je pogodio prečku udarcem iz daljine u 58. minuti.

Samo dvije minute kasnije, Barca je izjednačila. Raphinha je napravio sjajan prodor i asistirao Pedriju, koji je pogodio za 1:1.

Olmo u konačnici razlika između sastava

Nakon toga su se nizale prilike pred golom Raya Vallecana. Robert Lewandowski je na trenutak mislio da je postigao gol, ali je slavlje prekinuto zbog VAR intervencije.

U 82. minuti Barcelona je došla do pobjedničkog gola. Lamine Yamal je asistirao, a Dani Olmo je efektno zabio za vodstvo gostiju od 2:1. To je ujedno bio i konačan rezultat. Rayo Vallecano nije uspio izjednačiti, iako je sudac produžio utakmicu za dodatnih 10 minuta, pa je ostalo 2:1 za Barcelonu.

Već ovog vikenda, katalonski klub imat će priliku nastaviti pobjednički niz, kada na domaćem terenu dočekuje ekipu Valladolida.

Majstorski prvijenac Danija Olma u dresu Barcelone možete pogledati OVDJE.

  Salzburg - Dinamo Kijev Poznata su prva tri kluba koji su kroz kvalifikacije izborili Ligu prvaka divider

Petra Martić Petra Martić "nestala" s US Opena za 64 minute, Ćorić pao već u prvom kolu divider

Gattuso i Tramezzani Gattusov najbolji prijatelj u HNL-u: "Jedan je od rijetkih trenera s kojima se čuje telefonski divider

Sergej Jakirović Jakiroviću otkaz ako ispadne od Qarabaga? Evo kako je trener Dinama odgovorio na pitanje azerskih novinara divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook