Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prije potresa u Zagrebu

VIDEO Povremeni hrvatski reprezentativac navijao s Torcidom na Maksimiru, a sad će zaigrati u derbiju

Dario Melnjak svojedobno je sa svojim društvom s južne tribine Maksimira pratio derbi Dinamo - Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu zagrijavanja za veliki derbi Hajduk - Dinamo pojavio se video na kojem Dario Melnjak, trenutni lijevi bočni Hajduka i povremeni hrvatski reprezentativac (osam nastupa za Vatrene), navija s Torcidom na južnoj tribini stadiona Maksimir za vrijeme jednog od prijašnjih susreta dvaju najvećih hrvatskih klubova.

Na Facebook stranici 'Niko kao Hajduk iz Splita 1950' objavljen je video gdje se vide Melnjak i njegovo društvo.

Ne zna se o kojem se točno derbiju radi, ali da se zaključiti kako je snimka stara nekoliko godina budući da je bila otvorena i istočna tribina maksimirskog stadiona, koja još od ožujka 2020. i velikog potresa u Zagrebu nije u uporabi i navijači više tamo ne smiju dolaziti zbog odredbe nadležnih službi.

Što se Melnjaka tiče, on će sutra po prvi put nastupiti u velikom derbiju na Poljudu. Nakon što je u rujnu potpisao za Hajduk, dosad je u najvećoj utakmici hrvatskog nogometa imao priliku zaigrati tek jednom, u prosincu kada su Majstori s mora slavili na Maksimiru s 2:0 pogocima Marka Livaje i Emira Sahitija.

Melnjak, koji ima 29 godina, porijeklom je iz Nedeljanca kraj Varaždina, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbajdžanski Nefči, slovenske Domžale te turski Rizespor.

 

Bočkaj zabio za Dinamo

Kalinić zabio za Hajduk

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider