Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Omiljena predsjednica

VIDEO Daj ovdje pivo dečkima! Nogometna romantika u austrijskoj Bundesligi

Predsjednica TSV Hartberga Brigitte Annerl omiljena je među svojim navijačima.

Brigitte Annerl (Foto: SPORTbible/Platforma X)

Hartberg, maleni gradić na istoku Štajerske broji tek nešto više od 6000 stanovnika, ali već nekoliko godina imaju prvoligaša.

Uspon TSV Hartberga krenuo je u sezoni 2016./2017. kada su osvojili tamošnju treću ligu, a baš je krajem te sezone za predsjednicu kluba došla Brigitte Annerl. Odmah su završili drugi u drugom rangu austrijskog nogometa te se plasirali u Bundesligu prvi put u povijesti.

Varane i Maguire Bayern i Saudijci bacili oko na stopera Uniteda, ali došla je i ponuda koja se teško odbija divider

Polako se Hartberg ustalio u austrijskoj Bundesligi, trenutno drže četvrtu poziciju iza puno moćnijih klubova poput Salzburga, LASK-a i Sturma. Simpatična predsjednica jedna je od ključnih figura za uspjeh omalenog kluba, a osim dobrih rezultata na terenu, Annerl je omiljena i među navijačima Hartberga.

Izbrojala nekoliko ''zelenih'' za dečke

Naime, 3. rujna Hartberg je gostovao kod Wolfsbergera i ostvario visoku 0:3 pobjedu. Annerl je bila izuzetno zadovoljna predstavom igrača, ali i navijača koji su došli bodriti svoje ljubimce. Bez puno razmišljanja, predsjednica je došla do svojih navijača i odmah izbrojala nekoliko stotina eura za piće.

Gordon i Jokić Jeziva ozljeda Jokićevog suigrača: Poznati detalji strašnog napada divider

"Ovo je najmanje što sam mogla učiniti. Navijači su danas bili cijelu utakmicu na vrućini. Došli su nas podržati po ovakvom vremenu. Najmanje što mogu učiniti je počastiti ih pićem'', rekla je Annerl o svom postupku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider