Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NASTAVLJA SE LOV

VIDEO City slavio u derbiju na Etihadu, Haaland se potukao s protivničkim igračem

Manchester City otvorio je 26. kolo Premier lige pobjedom protiv Newcastlea, a susret je obilježio i žestoki okršaj dva nogometaša.

Erling Haaland i Dan Burn (Foto: Afp)

Novo kolo engleske Premier lige otvoreno je susret drugoplasirane i petoplasirane momčadi ljestvice. Na Etihadu su se susreli Manchester City i Newcastle United, a domaći su slavili rezultatom 2:0 i tako nastavili lov na Arsenal.

Bio je to susret koji su Građani jako dobro kontrolirali, u potpunosti anuliravši sve opasnosti koje momčad Eddieja Howea pruža. Svoje su prilike uspješno iskoristili.

City iskoristio maksimum svojih prilika

Pobjedu su donijeli pogodak Phila Fodena, koji je u 15. minuti pogodio nakon sjajne solo akcije te Bernarda Silve, koji je u 67. minuti pogodio na asistenciju Erlinga Haalanda. Tako je City poentirao iz dva od svoja tri udarca u okvir gola. Newcastle je takav imao samo jedan.

Norvežanin se ovog puta dakle nije upisao u strijelce, iako je sudjelovao u pogotku, ali zato je u centar pažnje došao jednom za sebe nespecifičnom situacijom.

Opaki okršaj Haalanda i Burna

Igrala se 70. minuta, kad je jedan prekršaj rezultirao žestokim naguravanjem igrača obje momčadi. Ipak, najžešći su bili Haaland i Newcastleov dvometraš, Dan Burn. Oni su se doslovno potukli i sigurno bi bilo žešće da ih igrači nisu razdvojili.

Sudac je obojicu nagradio žutim kartonom, a taj incident možete vidjeti OVDJE.

City ovom pobjedom nastavlja lov na Arsenal, dok se za Newcastle čini kako polako gube početni zamah te im je pozicija koja osigurava mjesto u Ligi prvaka sve dalje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider