Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NETKO JE GUŠTAO

VIDEO Legende Liverpoola i Uniteda zajedno su gledale utakmicu: Pogledajte urnebesne reakcije na golove

Jamie Carragher i Gary Neville već su uhodani dvojac komentatora Sky Sportsa.

Gary Neville i Jamie Carragher (Foto: screenshot)

Pobjedu Liverpoola nad njihovim klubom nije bilo lako pratiti niti jednom navijaču Manchester Uniteda, a posebno je teško bilo legendama kluba.

Nije lako biti Gary Neville

Jednom od njih vjerojatno najviše, i to iz više razloga. Prvi je taj da je bio dužan nakon utakmice komentirati u studiju pred milijunima gledatelja, a drugi je taj što je utakmicu pratio sjedeći pored svojeg kolege, ujedno legende Liverpoola.

Radi se, naravno, o Garyju Nevilleu, koji je s Jamiem Carragherom već uhodan komentatorski par. Puno puta prije toga igrali su jedan protiv drugog, dok Neville ukupno ima više od 400 utakmica za Crvene vragove, a Jamie više od 500 za Redse.

Naravno da su obojica i dalje blisko vezani uz svoje klubove pa tako često u studiju Sky Sportsa ulaze u razne rasprave, ali i međusobna podbadanja. 

Ovog puta Carragher nije morao posebno podbadati, dovoljno je bilo samo gledati što se događa na terenu. No ipak si nije mogao pomoći pa je u jednom trenutku odlučio snimiti selfie s Garyjem.

Reakcije na svih sedam golova snimila je kamera, a onda i nama dala priliku to sve pogledati i dobro se zabaviti. Video je ispod teksta, uživajte!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider