Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JE LI MOGUĆE!?

VIDEO Bivši Cro Cropov protivnik pokušao pametovati o nogometu, pa se svjetski obrukao

Bivši MMA borac, a danas podcaster i komičar, uistinu se smatra relevantnim govoriti o raznim temama.

Brendan Schaub (Foto: Twitter)

Nekadašnji UFC-ov teškaš, koji je između ostalog pobijedio Mirka Filipovića, Brendan Schaub, već JE nekoliko godina natjecateljski izvan sporta u kojem se proslavio.

On radi kao voditelj, podcaster i komičar, a najpoznatiji mu je kanal The Fighter and the Kid, gdje uz kolegu komičara Briana Cullena komentira razne teme.

Klasična birtijaška rasprava, a onda...

Kako su obojica gledala finale Svjetskog nogometnog prvenstva, tako su ga odlučili u svom podcastu i prokomentirati. Zvučalo je to kao jedna obična rasprava prosječnih poznavatelja nogometa, kakve u vrijeme velikih natjecanja možete čuti u gotovo svakom hrvatskom kafiću, sve do trenutka kad je Schaub preuzeo pozornicu.

"Znaš li ti da Messi, Mbappe i... Niedermayer igraju zajedno. Da, igraju zajedno u Premier ligi", u jednom trenutku rekao je Schaub.

Ako se pitate tko je Niedermayer, nemojte dalje. Naime, riječ je o Neymaru, za kojeg Schaub očito ne zna, odnosno svoje nogometno znanje pokušao je zasnovati na finalu prvenstva te nekim informacijama koje će pokupiti usput.

Ma ljudi, to je Brendan Schaub

No nije to Schaubu prvi put da se pokušava prihvatiti teme koja mu jednostavno ne pristaje ili u kojoj će izvaliti neku notornu glupost. Takvo što već mu se događalo i s drugim temama.

U svakom slučaju, nekoga je zabavio, ali nekoga vjerojatno i naživcirao. No na tome on i gradi svoju popularnost. Netko ga prati zbog toga što mu se sviđa, a netko da čuje kakvu će glupost izvaliti.

Američki marketing i poslovanje, što drugo reći...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider