Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
19-GODIŠNJE ČUDO

VIDEO Benjamin Šeško zabio spektakularan volej, reakcija slovenskog komentatora dodatno ukrasila dojam

Benjamin Šeško zabio je spektakularan pogodak na gostovanju Slovenije kod Švedske.

Benjamin Šeško (Foto: Afp)

Sve je jasnije kako Slovenija u svojim redovima ima igrača koji bi u idućih deset ili više godina trebao biti jedan od najboljih napadača svijeta. To je Benjamin Šeško, koji je svoju kvalitetu potvrdio izvanrednim potezom u reprezentativnom dresu.

Slovenija traži zlata vrijedan bod

Slovenija je došla na gostovanje u Švedsku, gdje traže bod vrijedan ostanka u drugom rangu Lige nacija (u trenutku pisanja teksta bilo je 1:1), a do vodstva u 28. minuti doveo iz je upravo 19-godišnji nogometaš Red Bull Salzburga.

Nakon što je prije tri dana pogotkom protiv Norveške doveo Sloveniju u dobru situaciju pred posljednje kolo, svoj četvrti reprezentativni pogodak postigao je uistinu na pamćenje.

Van Basten, Where are You?!

Jednu dugu loptu s desne na lijevu stranu, opalio je iz voleja, iskosa unutar kaznenog prostora, a ona je u fantastičnom luku završila u daljem kutu švedskog gola.

Gol koji će svakako konkurirati za najbolji pogodak ove sezone Lige nacija pogledajte OVDJE, a posebno će vas oduševiti reakcija slovenskog komentatora za kojeg je malo reći da nije suzdržavao emocije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider