Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fantastično rješenje

VIDEO Krasan gol hrvatskog nogometaša: U 97. minuti petom zabio za bod u derbiju

Antonio Milić je ostao u napadu, Lech Poznan je tražio izjednačenje i ono se i dogodilo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nogometnom prvenstvu Poljske (tamošnja liga zove se Ekstraklasa) nastavljen je uzbudljivi troboj za naslov prvaka.

Dva vodeća sastava Pogon Szczecin i Lech Poznan remizirala su na gostovanjima pa trenutno trećeplasirani Rakow u ponedjeljak ima priliku izbiti na prvo mjesto.

U Poljskoj igra dosta hrvatskih nogometaša, a ove nedjelje zabljesnuo je Antonio Milić. Ovaj 28-godišnji stoper manirom rasnog strijelca postigao je pogodak za svoj Lech u 97. minuti utakmice kod Wisle Krakow. Inače, riječ je o jednom od najžešćih rivalstava u Poljskoj.

Lech je gubio i pokušavao spriječiti poraz pa je Milić pohitao u napad i tamo ostao čekati neku upotrebljivu loptu od svojih suigrača. Dočekao ju je na isteku sedme minute sudačke nadoknade, kada je s lijevog krila uslijedio prizemni ubačaj u peterac gdje je Milić fantastično reagirao, pobjegavši svom čuvaru i poslavši loptu petom u suprotni kut.

Miliću je ovo bio četvrti pogodak u ovoj sezoni, uz dvije asistencije. Premda njegov primarni zadatak nije postizanje golova, u dosadašnjoj karijeri ih je zabio 20.

Milić je nogomet počeo igrati u istom klubu gdje i Mario Pašalić i Marko Livaja, u GOŠK-u iz Kaštel Gomilice, prije nego li je otišao u Hajduk.

U inozemstvu mu je Lech Poznan četvrti klub, prethodno je nosio dres belgijskih prvoligaša Oostendea i Anderlechta te španjolskog Rayo Vallecana.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider