Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Heroj Wilsonove ulice

VIDEO Drugi najmlađi debitant Osijeka poslije zvijezde FM-a: "Tih nekoliko minuta bio je najpopularniji tinejdžer u gradu"

Talentirani Filip Živković bio je jedna od tema s utakmice Osijeka i Rijeke, a što bi tek bilo da mu je onaj zabijeni gol priznat.

Orkšaj Osijeka i Rijeke u Gradskom vrtu bio je jedan od rijetkih u ovom kolom na kojem smo mogli svjedočiti golovima. Završilo je 1:1, ali mogao je pasti još jedan - strijelac je bio talentirani Osječanin Filip Živković.

"Imali smo drugog najmlađeg debitanta u povijesti Osijeka – Filipa Živkovića. Koji je na nekoliko minuta bio 'heroj Wilsonove' vjerojatno tih nekoliko minuta najpopularniji tinejdžer u Osijeku tih nekoliko minuta“, započeo je Ivan Ljubić i dodao kako je Marko Dinjar najmlađi Osijekov debitant u HNL-u.

"Njega je uvijek bilo dobro dovesti na FM-u, njega i Ivana Bošnjaka pa još Sandro Klić i Natko Rački, s njima već imaš respektabilnu momčad za napad rezultat u Ligi prvaka“, nasmijao se Ljubić.

Sve o ovoj situaciji, ali i o ostalim aktualnostima iz posljednjeg kola Supersport HNL-a saznajte u 20. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider