Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zbog rakitića?

Pobuna u Barceloni uoči El Clasica: Poludio na Valverdeovu odluku, uskoro napušta klub?

Bijesno je napustio trening, hoće li uskoro napustiti i Barcelonu?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arturo Vidal napravio je ispad kada je na posljednjem treningu Barcelone saznao da neće biti u prvih 11 u El Clasicu, javlja ESPN pozivajući se na svoje izvore.

Čileanac je, prema njihovim informacijama, ljutito otišao ranije s treninga, iako inače ostaje dodatno vježbati udarce sa suigračima.

Suigrači su pokušali utješiti Vidala, ali bez uspjeha. Spekulira se da bi čileanski veznjak mogao napustiti klub zbog nezadovoljstva svojim statusom, a ovaj eksces mogao bi ubrzati njegov odlazak.

gol expired Arsenal pronašao trenera: Stigao bivši igrač kluba i bliski Pepov suradnik divider

Za njegove usluge zainteresiran je Inter, a navodno su već pregovarali uoči nedavne međusobne utakmice u Ligi prvaka. Barcelona je zbog balansiranja prihoda i rashoda zainteresirana samo za konkretnu financijsku ponudu, bez posudbi i zamjena.

U veznom redu Barcelone očekuje se Ivan Rakitić uz Sergija Busquetsa i Frenkieja de Jonga. Vidal je pretendirao na poziciju hrvatskog veznjaka, koji je ponovno zauzeo poziciju u momčadi nakon što je bio na marginama na početku sezone.

gol expired Maradona iznenadio izborom za najboljeg nogometaša u povijesti: ''Bio je superioran svima, čak i meni'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider