Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola prednosti

Tudorova Verona prosula pobjedu protiv Rome, Mourinho zaradio isključenje

Igor Tudor bio je nadomak pobjede s Veronom nad Romom u 25. kolu Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda je nakon 20 minuta igre vodila sa 2:0, Verona, koju vodi Igor Tudor ipak nije izdržala protiv Rome. Momčad Josea Mourinha je uspjela izjednačiti na 2:2 u susretu 26. kola Serie A.

Zanimljivo, Verona je bila na pragu prve gostujuće pobjede protiv Rome nakon 1973. godine, ali ipak nije uspjela. Roma sada ima 19 pobjeda i šest remija protiv Verone na Olimpicu.

Gosti su poveli već u petoj minuti golom Antonina Baraka, a u 20. minuti Adrien Tameze je zabio za 2:0. U 32. minuti Tudorova ekipa je zabila i treći gol, no pogodak Giovannija Simeonea je poništen zbog zaleđa nakon asistencije VAR-a.

Mourinho zaradio isključenje

U nastavku susreta odabranici Josea Mourinha su zaigrali daleko bolje. Cristian Volpato je smanjio u 65. minuti, a na 2:2 je postavio Edoardo Bove u 84. minuti.

Za Veronu je od 78. minute zaigrao Boško Šutalo.

gol expired VIDEO Livaja nadmašio Caktaša, a evo koliko mu nedostaje za rušenje rekorda Prve HNL divider

U prvoj minuti sudačke nadoknade Mourinho je zaradio isključenje. Burno je reagirao na tu odluku suca, ali ubrzo se primio i na izlasku s terena srdačno pozdravio s Tudorom.

Roma je sada sedma sa 41 bodom, dok je Verona na devetoj poziciji sa četiri boda manje.

Pozlilo navijaču na utakmicu Sampdorije i Empolija

U prvom subotnjem susretu Sampdorija je pobijedila Empoli sa 2:0, a junak dvoboja bio je dvostruki strijelac Fabio Quagliarella (14, 29). Nažalost, susret je obilježila prava drama na tribinama,

Nakon prvog pogotka pozlilo je 69-godišnjem navijaču Sampdorije koji je doživio srčani udar, a spašen je brzom reakcijom liječničke službe koja ga je oživjela na tribini.

gol expired Drama u Serie A: Navijač doživio srčani udar nakon pogotka, oživljavali su ga na tribini divider

Hitno je hospitaliziran u obližnju bolnicu, a prema posljednjim informacijama iz talijanskih medija njegovo stanje je stabilno.

Za Sampodriju e to bila druga pobjeda u zadnja tri kola, dok je Empoli produžio crnu seriju bez ligaškog slavlja na čak devet kola.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider