Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brige za ancelottija

Veliki udarac za Bayern uoči Reala: Neuer operiran!

Jedan od najboljih vratara svijeta Manuel Neuer operiran je u Munchenu nakon ozljede na treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački prvak Bayern u sljedeće će dvije utakmice Bundeslige biti bez jednog od najboljih svjetskih vratara Manuela Neuera, koji zbog ozljede stopala i manjeg operativnog zahvata obavljenog u srijedu neće moći nastupiti protiv Augsburga u subotu i kod Hoffenheima u utorak, objavio je klub iz Munchena.

Zasad nije poznato koliko će točno trajati oporavak, jer klub je samo objavio kako će Neuer sigurno propustiti sljedeće dvije utakmice. Dio medija nagađa kako bi mogao propustiti i veliki okršaj s Real Madridom koji je na rasporedu 12. travnja u bavarskoj metropoli.

Izostanak Neuera bio bi veliki udarac za Carla Ancelottija jer protiv prvaka Europe mu treba najjača moguća postava. S ozljedom se muči i Brazilac Douglas Costa koji ima problema s koljenom.

Kapetana njemačke reprezentacije na vratima bi trebao zamijeniti 28-godišnji Sven Ulreich koji je posljednji put u službenom dvoboju branio protiv Rostova u Ligi prvaka, krajem studenog prošle godine.

Ždrijeb Lige prvaka bio je nemilosrdan prema Bayernu, ali i Realu. Nadamo se kako ćemo u tom spektaklu vidjeti sve one zvijezde zbog kojih su ova dva kluba uz Barcelonu jedina koja su osvajala ovaj naslov od 2012. kada se na europski tron popeo Chelsea i to upravo u Munchenu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider